International Trading (IT) er en servicevirksomhed, der har specialiseret sig i markedsføring af danske produkter og tjenesteydelser til det sydasiatiske marked. Vi er altid interesserede i at finde nye handelspartnere og etablere stærke relationer på det internationale marked. Vi bygger bro mellem danske virksomheder, som leverer højkvalitetsprodukter og solide serviceydelser, og sydasiatiske virksomheder, som mangler netop de danske kompetencer.

For nyligt har vi hjulpet en dansk medicinalvirksomhed med at eksportere deres anti-snorke produkt til Sydasien, og vi har ligeledes hjulpet en solenergivirksomhed med at udvide deres forretning i Nepal. Vores team har mange års erfaring og stærke netværk lokalt i Nepal. Vi tilbyder grundig markeds- og produktundersøgelser, inden en virksomhed går ind på markedet, så vi er helt sikre på dens succes. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores service, før din virksomhed går kommercielt ind på markedet.

graph2

Mission

International Trading vil forbinde virksomheder i Danmark og Nepal og herigennem udvide markederne for danske produkter og tjenester i Nepal. Det gør vi gennem grundige undersøgelser af lokalmarkedet og af behovet for de relevante produkter.

Vision

International Trading ønsker at være en af de førende handelsfremmende virksomheder mellem Danmark og Nepal.