Globaliseringen og økonomiske transformationer i mange asiatiske lande, herunder Nepal, skaber store muligheder for danske virksomheder for at udvide deres markeder. De sydasiatiske lande har stor efterspørgsel på produkter, teknologi og andre serviceydelser af høj kvalitet. På den baggrund tilbyder International Trading en række tjenester, som hjælper danske virksomheder med at indfri deres potentiale. Og dermed holde dette i tankerne International Trading tilbyder følgende tjenester.

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning og arbejder altid på at sikre den bedste løsning til din virksomhed. Uanset om du er på udkig efter eksportmuligheder eller allerede eksporterer, gør vi processen nem og enkel. Vi rådgiver også om Marketing Consulting, udenlandske direkte investeringer og joint venture-understøttelse, marketing og konferencepræsentation af dit produkt samt serviceydelser.

Markedsundersøgelser

Vi identificerer de vigtigste konkurrenceparametre i markedet samt analyserer og identificerer det lokale markeds størrelse, behov, konkurrence, segmentering, tendenser og effektivitet, hvilket kan styrke din tilstedeværelse. 
Vi undersøger markedet for dig uden omkostninger, hvis du vælger at arbejde sammen med os.

Eksportfremme

Vi arbejder sammen med store nepalesiske virksomheder og reklamebureauer for at fremme dansk teknologi, produkter og services. Vi sikrer, at lokale kunder ved, at det relevante danske produkt er tilgængeligt til den rigtige pris på det rigtige tidspunkt. Vi formidler dit produkts værdi over for forbrugere, købere og forhandlere og gør det dermed lettere at sælge på det nepalesiske marked.

Forretningsforholdet

Vi har et tæt samarbejde med mange virksomheder i Nepal. Vi hjælper danske virksomheder med at etablere forretningsrelationer ved at finde de rigtige partnere på det nye marked. Vi hjælper ikke kun med at matche produktet og prisen til markedet, men også med at opbygge en langsigtet værdi, tillid og relation, som gør de danske virksomheder og deres produkter succesfulde.

Kundeforholdet

Vi hjælper danske virksomheder med at finde direkte kunder og skabe en kunderelation i forhold til produkttypen, situationen og tendenserne på markedet. Danske virksomheder kan f.eks. sælge deres fysiske eller digitale produkter online direkte til kunder i Nepal, hvilket International Trading kan hjælpe med.